Bliv plejefamilie

Skulle du sidde med et brændende ønske om at ville være plejefamilie for en af vores herreløse katte, skal du som det første kontakte vores bestyrelsesformand (rikke@foreningensimba.dk).

Du vil herefter modtage både oplysningsskema og plejekontrakt, som du skal gennemlæse, og dernæst skal oplysningsskemaet udfyldes og returneres, hvorefter der så tages der en mere dybdegående dialog om et eventuelt kommende samarbejde. Hvis vi gensidigt herefter er kommet til enighed om, at du skal være plejefamilie for vores forening, bedes plejekontrakten også udfyldt og returneret.

Vær obs. at du som plejefamilie selv bekoster vådfoder (i henhold til fodervejledningen), grus, legetøj samt kradsetræ.

Dyrlægebesøg og/eller andet medicin bekostes af foreningen. Ligeledes bekostes tørfoder som udgangspunkt af foreningen.

Herunder ses links til hhv. oplysningsskema samt kontrakt for plejefamilie

Foreningen Simbas fodervejledning August 2019

Foreningen Simbas kontrakt for plejefamilier August 2019