Foreningen Simba

Killinger (op til 7 mdr) og ungkatte (7-12 mdr)

Killingerne er i pleje i private hjem, hvor de er en del af familiens hverdag med adgang til hele huset, mulighed for at putte i sengen og sofaen. De bliver derfor vant til alle hverdagens lyde og omskifteligheder, hvilket giver mentalt stærke killinger med masser af selvtillid og gå-på-mod.
De fodres alle med kornfrit foder jf. foreningens fodervejledning. Klik på billede for fuld størrelse.
Vores killinger formidles IKKE til fritløb, men som indekatte eller med adgang til kattesikret have/altan.
For mere info og aftale om besked kontakt rikke@foreningensimba.dk
I kan følge dem og vores øvrige plejekatte her: https://www.facebook.com/foreningensimba/


I pleje pt.

FRENCHY (rød) & JACK BLACK – SOLGT 🙏
2650 Hvidovre, KR. 2000,-

Frenchy og Jack er født omkring 23. april 2020, og søger et hjem sammen.
De er ikke søskende, men er blevet sammenført og er i den proces blevet tæt knyttede til hinanden.
Frenchy opholdte sig på en arbejdsplads, og var på ingen måder vant til mennesker, da hun kom i pleje. Plejemor har arbejdet intenst med Frenchy med hjælp fra en af hendes egne voksne katte. Langsomt åbnede Frenchy sig op, og er blevet mere og mere tryg.
Jack Black er blevet fundet på en genbrugsplads og har været i hænder inden da, men skulle genfinde sin tillid til mennesker hos plejemor. Jack er nu blevet en værre kælepotte.
Frenchy og Jack har haft stor gavn af hinanden, de har kunne spejle sig i hinanden, fået øvet deres kattesprog, samt støtte hinanden i det at være sociale – derfor skal de fortsætte sammen.
Plejemor fortæller: Frenchy har rykket sig utrolig meget siden, hun kom i pleje. Hun er gået fra at ikke ville eller kunne røres, hvor hun hvæsede hver gang, der kom en hånd tæt på, til der hvor hun hopper op på sofaen for at lege. Hun er stadig lidt forsigtig med en hånd, der kommer ned lige ovenfra. Men hun har mest travlt med at lege, enten for sig selv, med Jack eller plejemors voskne kat Charlie, som har været utrolig tålmodig med hende. Hun elsker ham og vil lege med alle de voksne katte, hvis hun fik lov. Så det er godt hun har fået en ven i Jack.
Jack var lidt bange da han kom i pleje, men varmede hurtig op til sin nye bedste ven, Frenchy, og kort efter, til plejemor.
Han slikker gerne lidt på den kærlige hånd, der kæler ham. Han er ikke bange for at blive taget op, og han spinder virkelig højt. Han snakker med et sødt lille “squeek” for at sige, at han er sulten, vil lege, eller bare vil have at plejemor svarer ham.
De kommer begge to løbende, når plejemor kommer hjem og kender næsten deres navne. Ja, især hvis der er mad, men også udenfor spisetider 🤣
Når Frenchy er afslappet og træt, så vil hun gerne kæles under hagen. De hopper begge op på sengen for at være tæt på plejemor.
Frenchy skal måske brug lidt mere tid til at varme op, men hvis man giver hende den opmærksomhed, hun fortjener, så har hun alle forudsætninger for at blive en rigtig kælepot, ligesom hende “bror” Jack allerede er.
De formidles KUN som indekatte eller med adgang til kattesikret altan/have.
Der skal ikke være mindre børn i hjemmet. Samt det vil være en fordel, hvis der i forvejen er en rolig voksen kat.
Frenchy og Jack Black er begge neutraliserede, chippede, C i ørerne, vaccinerede, sundhedstjekkede og behandlede for evt. utøj.
Samlet pris er er kr. 2000,-
Kontakt plejeansvarlig for mere på rikke@foreningensimba.dk

JOAN & JANUS – i hjem sammen. OBS! IKKE KLAR ENDNU
4654 Fakse Ladeplads. Kr. 2000,-

Joan og Janus estimeret født 25. maj 2020 – dukkede op på en foderplads, og er derfor ikke menneskevante – ankommet i pleje d. 4. september 2020.
De er i fuld gang med at øve håndtering og socialisering hos deres plejefamilie.
Joan og Janus er søskende til Binx og Bailey.

BINX & BAILEY – i hjem sammen. OBS ikke klar endnu. 4654 Fakse Ladeplads. Samlet pris kr. 2000-

Binx og Bailey estimeret født 25. maj 2020 – dukkede op på en foderplads, og er derfor ikke menneskevante – ankommet i pleje d. 26. september 2020.
De er i fuld gang med at øve håndtering og socialisering hos deres plejefamilie.
Binx og Bailey er søstre til Joan og Janus.